Presenteras av CRC Industries
CRC Industries - Autopro
Foto: CRC Industries

Ny produktserie för professionell fordonsverkstad

Nu lanserar CRC Industries Automotive PRO, en ny serie för den professionell fordonsverkstaden. Produkterna kommer i en helt ny design och delas in i fem funktionella produktgrupper som lätt särskiljs genom varsin färg.

CRC Industries - Logo

Serien Automotive PRO specialiserar sig på efterskötsel av bil, lastbil och entreprenad med lösningar för varje del av jobbet. Strategin bakom lanseringen är för CRC Industries att komma in på ett nytt marknadssegment och den nya produktserien är enkom framtagen för proffsanvändare.

En tydlig design

Automotive PRO kommer i fem produktgrupper för olika användningsområden och delas tydligt in efter olika färger. Den blåa produktgruppen är rengöringsmedel, gul smörjmedel, grön korrosionsskydd, röd specialprodukter och orange tillsatser. Allt för att underlätta för bil- och fordonsverkstäder.

En unikt utformad ikon på framsidan av aerosolen förstärker den avsedda applikationen. Överlag är produkterna likt CRC Industries övriga sortiment lätta att känna igen med den röda swirl-designen och företagslogotyp som säkerställer hög kvalitet.

– Information och kommunikation är inte alltid lätt och vi vill göra det så enkelt som möjligt att hitta rätt produkter för rätt applikation, säger Maths Hellberg, försäljningschef på CRC Industries.

Miljön i fokus

CRC Industries - Efterskötsel
Foto: CRC Industries

Som en välkänd tillverkare är det viktigt för CRC Industries vad som använder i deras burkar och att de olika vätskorna inte är skadliga för miljön. I stor utsträckning använder företaget en 500 milliliter, CO2-neutral, fylld aerosol. Detta skapar en +/- 35 procent mer aktiv produkt jämfört med en fylld med propan/butan samt mindre avfall. Som plus blir det en direkt kostnadsbesparing på burken.

– Vi fokuserar alltid på hållbarhet och det ska vara en trygghet för kunder att köpa våra produkter, avslutar Maths.

www.crceurope.com/crc/ finns mer information om den nya produktserien Automotive PRO. Här kan man även läsa om CRC Industries övriga produkter för industri och slutkonsument.