Få en ny bilnyckel oavsett var din bil står

Att bli av med sin sista bilnyckel är ett mardrömsscenario för alla. Vare sig du har tappat din bilnyckel eller om den blivit bestulen så resulterar det i omfattande problem, framför allt att du inte kan komma in i eller flytta din bil.

Traditionellt sett har det bara funnits en lösning på detta problem, nämligen att kontakta sin närmaste verkstaden som specialiserade sig på just ditt bilmärke och få bilen bogserad till verkstaden där de kunder hjälpa dig skapa en ny bilnyckel.

Som du säkert förstår är denna lösning tidskrävande och ofta kostsam då man var tvungen att betala flera aktörer för att utföra olika delar av processen. Därför var det som en frisk fläkt när A6 Lås & Larm i Jönköping utökade sina tjänster och började erbjuda nya bilnycklar även på distans.

Så är det så att du har tappat bort din sista bilnyckel eller är i behov av en extra nyckel så kan A6 Lås & Larm definitivt hjälpa dig på ett av två sätt.

De kommer ut till dig

Den snabbaste och mest praktiska tjänsten som företaget erbjuder är att de kör ut till dit din bil står och hjälper dig på plats. Det kräver dock att du och ditt fordon befinner er inom köravstånd från Jönköping där A6 Lås och Larm ligger.

De har på senaste anställt mer personal vilket innebär att de har större möjligheter att ta sig till dig, även om avståndet till Jönköping är långt.

Du får ett låneverktyg

Skulle det vara så att du inte befinner dig i närheten av Jönköping så kan A6 Lås & Larm i många fall posta ett låneverktyg till dig som du använder för att koppla upp dig till bilens styrenheter. Med datan i styrenheten kan man skapa en ny nyckel som sedan skickas ut till dig.

Med andra ord spelar det inte längre någon roll var du bor och var du har slarvat bort dina nycklar då nämnda företaget är verksamma över hela landet.

Givetvis är det alltid lättare att skapa en ny nyckel om du inte har blivit av med alla nycklarna. Då behöver man bara kopiera nyckeln och programmera om den till just din bil.